Niektóre napoje pijany podgrzać, niektóre mają własne optymalnej skali temperatury, a niektóre mogą być wykorzystywane wyłącznie schłodzone, inaczej nie uda się ocenić ich smak w całości. To, nawiasem mówiąc, odnosi się nie tylko do alkoholu - istnieje wiele koktajle bezalkoholowe, które rzeczywiście wydaje się o wiele bardziej smaczne, jeśli na zimno. Oczywiście, jak w przypadku alkoholi i koktajli, które wymagają ujawnienia pełniejszego smaku mają pewną temperaturę, ale tak naprawdę nie jest dużo. W większości przypadków, - albo w temperaturze pokojowej i chłodzi się do tego stopnia, że w zasadzie jest możliwe w ciepłym pomieszczeniu. Oczywiście, nie mówimy o temperaturach bliskich zeru - po pierwsze, nie jest to bardzo dobrze wpływa na gardło (innymi słowy, można dość dużo siedzieć głos), a po drugie, można odpocząć i coś innego. Błona śluzowa jest tylko żołądka, która przedłużyła (która jest przedłużona, ponieważ lokalne krzepnięcia jest sposób leczenia wrzodów) o niskiej, a zwłaszcza w niskich temperaturach może rozpocząć zapalenia.... Czytaj więcej »